05 / 05 / 2024

Nurol Life Aslantepe projesinde dairelerin tavan yükseliği 4 metre!

Nurol Life Aslantepe projesinde dairelerin tavan yükseliği 4 metre!

‘Hayatı Kendine Yaşa’ sloganıyla satışa sürecinin başladığı Nurol Life Aslantepe projesinde dairelerin tavan yükseliği 4 metre olarak tasarlandı. Böylece ferah yaşam alanları oluşturuldu...


Nurol Gayrimnekul imzası ile hayata geçirilen Nurol Life projesinin lansmanı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Seyranrtepe - Aslantepe'de inşa edilen projenini toplam inşaat alanı 145 bin metrekare olarak belirlendi. 


‘Hayatı Kendine Yaşa’ sloganıyla satışa sürecinin başladığı Nurol Life projesinde 502 tane daire bulunuyor.Türk Telekom Arena Stadı’nın hemen yanı başında yükselen proje 9 bin 525 metrekare alan üzerinde 50 katlı tek kule olarak yükseliyor. 


Nurol Life projesinde dairelerin yanısıra 50 adet ofis ve 2 adet dükkan bulunuyor. 250 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip olan projede teslimler 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşecek. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.



Nurol Life Aslantepe projesinde dairelerin tavan yükseliği 4 metre

Daire alanlarının 62 metrekare ile 294 metrekare arasında değiştiği Nurol Life fiyatları metrekare bazında 2 bin 800 dolardan başlıyor. Ferah yaşam alanlarının tasarlandığı projede dairelerin tavan yüksekliği 4 metre olarak tasarlandı. 



Nurol Life Aslantepe projesinde güneşlenme alanları, açık havuz, yeşil konseptli iç avlu, SPA merkezi, barbekü ve cafe alanı gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. Proje konum olarak Maslak’a 5 dakika, Levent’e ise 10 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.


Nurol Life Aslantepe iletişim

Telefon: 444  6496

Web : www.nurollife.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com