05 / 05 / 2024

Nurol Life Aslantepe projesi kaç katlı?

Nurol Life Aslantepe projesi kaç katlı?

Türk Telekom Arena Stadı'nın yan tarafında 145 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde konumlandırılan Nurol Life Aslantepe projesi kaç katlı sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor...


"Nurol Life Aslantepe projesi kaç katlı?" sorusunun yanıtını vermeden öne projeden bahsedelim... 250 milyon dolar yatırım bedeli ile Seyrantepe'de hayata geçirilen proje Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile inşa ediliyor. 


145 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Nurol Life Aslantepe projesinde 502 tane daire, 50 tane ofis ve 2 tane dükkan bulunuyor. Projedeki dairelerin alanları 62 metrekare ile 294 metrekare arasında değişiyor.


2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek olan Nurol Life Aslantepe projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Ferah yaşam alanlarının tasarlandığı projede dairelerin tavan yüksekliği 4 metre olarak tasarlandı.


Nurol Life Aslantepe projesinde her zevke hitap eden dairelerin tasarlandı. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 800 dolardan başlıyor.


Nurol Life Aslantepe projesi kaç katlı?

Nurol Life Aslantepe projesi, Türk Telekom Arena Stadı'nın yan tarafında 50 katlı tek kule halinde inşa ediliyor. Projede güneşlenme alanları, açık havuz, yeşil konseptli iç avlu, SPA merkezi, barbekü ve cafe alanı bulunuyor.


Nurol Life Aslantepe iletişim

Telefon: 444  6496

Web : www.nurollife.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com