29 / 04 / 2024

Nurol Life Aslantepe görselleri!

Nurol Life Aslantepe görselleri!

Satılık daire teslimlerinin 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşeceği Nurol Life Aslantepe görselleri haberimizin içinde yer alıyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...


Nurol Life Aslantepe görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor ancak önce projeden bahsedelim... Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen proje 50 katlı tek blok olarak TT Arena Stadı'nın yan tarafından Aslantepe'de yükseliyor.


250 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan Nurol Life Aslantepe projesi satışa çıktı. Projede toplam 502 adet daire ve ofisler bulunuyor. Projede mevcut olan dairelerin tipleri  1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.


Nurol Life Aslantepe projesinde daire teslimleri 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşecek. Daire büyüklüklerinin 62 metrekare ile 294 metrekare arasında değiştiği projede dairelerin metrekare birim fiyatı  2 bin 800 dolardan başlıyor.


Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Nurol Life Aslantepe Evleri'nde dairelerin tavan yüksekliği 4 metre olarak tasarlandı. Böylece projede yaşayacak olanlar için ferah yaşam alanları oluşturuldu.


Nurol Life Aslantepe'de yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları, 874 araçlık kapalı otopark alanı yer alıyor.İşte Nurol Life Aslantepe görselleri...


Nurol Life Aslantepe görselleri


Nurol Life Aslantepe görselleri!


Nurol Life Aslantepe görselleri!


Nurol Life Aslantepe görselleri!



Nurol Life Aslantepe iletişim

Telefon: 444  6496

Web : www.nurollife.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com