15 / 05 / 2024

Nurol Life adres ve iletişim bilgileri!

Nurol Life adres ve iletişim bilgileri!

Nurol Life adres ve iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 145 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projedeki dairelerin tavan yükseliği 4 metre olarak tasarlandı...


Nurol Life adres ve iletişim bilgileri... 250 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilen Nurol Life projesi, Nurol GYO imzası taşıyor. 50 katlı tek kule halinde yükselen projede satışlar devam ediyor.


Seyrantepe'de TT Arena Stadı'nın yanında 145 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan Nurol Life Aslantepe projenini teslim tarihi 2017 yılının ilk çeyreği olarak belirlendi. 


Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Nurol Life projesinde dairelerin metrekare fiyatı 2 bin 800 dolardan başlıyor. Dairelerin büyüklükleri ise 62 metrekare ile 294 metrekare arasında değişiyor.


Seyrantepe Nurol Life Evleri'nde güneşlenme alanları, açık havuz, yeşil konseptli iç avlu, SPA merkezi, barbekü ve cafe alanı gibi ortak kullanım alanları yer alıyor.


Nurol Life Adres ve iletişim bilgileri kapsamında proje Maslak’a 5 dakika, Levent’e ise 10 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Projenin arsa alanı 9 bin 525 metrekare olarak belirlendi. 


Nurol Life Aslantepe iletişim

Telefon: 444  64 96

Web : www.nurollife.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com