13 / 05 / 2024

Nurol GYO Seyrantepe Nurol Life!

Nurol GYO Seyrantepe Nurol Life!

toplam 250 milyon dolar yatırım bedeli ile Aslantepe TT Arena Satdı'nın yan tarafında inşa edilen Nurol GYO Seyrantepe Nurol Life projesinde 502 daire, 50 ofis ve 2 dükkan bulunuyor...


145 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 50 katlı tek kule olarak hayata geçirilen Nurol Life Aslantepe projesi, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile inşa ediliyor. 250 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan proje TT arena Stadı'nın yanında yükseliyor.


Nurol GYO Seyrantepe Nurol Life projesinde 502 adet daire, 50 adet ofis ve 2 adet dükkan bulunuyor. Stüdyodan 4+1'e kadar tüm daire tiplerinin yer aldığı projede daire alanları 62 metrekare ile 294 metrekare arasında değişiyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.


Nurol GYO Seyrantepe Nurol Life projesinde satışa sunulan dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 800 dolardan başlıyor. Projede bulunan dairelerin tavan yüksekliği 4 metre olarak tasarlandı ve bu sayede ferah yaşam alanları oluşturuldu.


Çeşitli ortak kullanım alanlarının tasarlandığı Nurol Life Seyrantepe Evleri'nde güneşlenme alanları, açık havuz, yeşil konseptli iç avlu, SPA merkezi, barbekü ve cafe bulunuyor.


Nurol Life Aslantepe iletişim

Telefon: 444  6496

Web : www.nurollife.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com