27 / 04 / 2024

Ntown Esenyurt satış ofisi!

Ntown Esenyurt satış ofisi!

Ntown Esenyurt satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 3 blok halinde yükselen projede fiyatlar 159 bin TL'den başlıyor.


Ntown Esenyurt satış ofisi bilgisini vermeden önce projeden bahsedelim. Özyurtlar İnşaat imzası ile yükselen proje 3 blok olarak hayata geçiriliyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Ntown Esenyurt projesinde daireler 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Çeşitli sosyal donatı alanlarının tasarlandığı Ntown Esenyurt projesinde AVM, cafeler, restoranlar, 24 saat güvenlik, açık otopark, şehir parkları mevcut. 


Özyurtlar Esenyurt Ntown projesi okula 3 dakika, AVM'ye 1 dakika, toplu taşımaya 3 dakika, hastaneye 2 dakika ve belediyeye 1 dakika mesafede yükseliyor. 


Ntown Esenyurt satış ofisi numarası 444 4 027. Proje hakkında bilgi almak için satış ofisiyle bu numaralı telefonla iletişime geçebilirsiniz.


Özyurtlar Esenyurt Ntown projesinde toplam bedelin yüzde 35'i peşinat olarak ödendiğinde, kalanı 60 ay vade farksız ödeniyor. Ayrıca peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. 


Ntown Esenyurt satış ofisi nerede?

Adres: Talatpaşa Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. 1069. Sokak Ntown Projesi 


Ntown Esenyurt satış ofisi iletişim

Tel: 444 4 027

Web: http://www.n-town.net/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com