25 / 04 / 2024

Nidapark Bomonti ödeme alternatifleri!

 Nidapark Bomonti ödeme alternatifleri!

Nidapark Bomonti’de ev fiyatları KDV dahil 714 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Proje Taksim'e 5 dakika, Sultanahmet'e 12 dakika ve havalimanına 20 dakika mesafede inşa ediliyor...


 

Nidapark Bomonti projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Bomonti'de tarihi yarımada manzarasına hakim konumda hayata geçiriliyor. 


Bugün yapılan lansmanla satışa çıkan Nidapark Bomonti projesi, Nidapark Bomonti Kule, Nidapark Bomonti Teras, Nidapark Bomonti Suit, Nidakule Bomonti Ofis, Nidapark Bomonti Meydan olmak üzere 5 bölümden oluşuyor. 


1+1’den 4,5+1’e kadar daire seçenekleri sunulan Nidapark Bomonti’de ev fiyatları KDV dahil 714 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Projede teslimler üç yıl sonra yapılacak. 


Nidapark Bomonti ödeme alternatifleri!

Tahincioğlu Nidapark Bomonti'de yüzde 5 peşinat, 6 ay sonra yüzde 5 ara ödeme, 12 ay sonra yüzde 10  ara ödeme, yüzde 80’lik kısmı 60 aya kadar yüzde 0 faiz,  61-120 aylık seçilen vadelerde ise yüzde 0.45 aylık faizle ödenebiliyor. 


Nakit alımlarda yüzde 15 indirim imkanı sunulan Nidapark Bomonti Evleri 'nde Vakıfbank, Halkbank, Akbank’tan kredi seçeneklerinden yararlanılabiliyor.  Proje Taksim'e 5 dakika, Sultanahmet'e 12 dakika ve havalimanına 20 dakika mesafede inşa ediliyor. 


Nidapark Bomonti'de sosyal donatılar;


Fitness, 

Yüzme havuzu, 

Sauna, 

Çocuk oyun alanı, 

Spor alanı, 

Otopark 




Tel: 444 4 846

Web: www.tahincioglu.com

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com