28 / 04 / 2024

Nidapark Beşiktaş ve Nidakule Ataşehir! İki yaka tek marka

Nidapark Beşiktaş ve Nidakule Ataşehir! İki yaka tek marka

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nidapark Beşiktaş ve Nidakule Ataşehir projesinde satış süreci, devam ediyor. Nidapark Beşiktaş projesinde rezidanslar, Nidakule Ataşehir projesinde ise ofisler yer alıyor.


Tahincioğlu Gayrimenkul, Tahincioğlu Holding’in gayrimenkul geliştirme ve yatırım alanında faaliyet gösteren firmasıdır. Tahincoğlu Gayrinenkul perakende, ofis ve konut projelerinin yanı sıra birinci sınıf otellerin inşa ve geliştirme çalışmalarına odaklanmış durumda. 


Nidapark Beşiktaş ve Nidakule Ataşehir, iki yaka tek marka...

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Beşiktaş ve Ataşehir'de hayata geçirilen projelerde satışlar devam ediyor. Nidapark Beşiktaş "rezidans" projesi olarak tasarlanırken, Nidakule Ataşehir projesi "ofis" olarak tasarlandı.


Nidapark Beşiktaş projesi 7 bin 250 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. 2015 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilecek olan projede 58 adet daire yer alıyor. Nidakule Beşiktaş projesinde fiyatlar şu şekilde; Stüdyo daireler 500 bin lira ile 630 bin lira, 1+1 daireler 707 bin lira ile 925 bin lira arasında değişiyor.


Nidakule Ataşehir projesi ise 13 bin 20 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 190 tane ofis, 21 tane ticari birim ve 1 tane konferans salonunun yer aldığı projede ofis alanları 135 metrekare ile 1.150 metrekare arasında değişiyor. Nidakule Ataşehir projesinde ofislerin metrekaresi 5 bin 500 TL'den başlıyor. 


Nidakule Ataşehir ve Nidapark Beşiktaş iletişim 

Telefon: 444 4 846

Web adresi: http://tahincioglu.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com