25 / 04 / 2024

Nidapark Beşiktaş nerede?

Nidapark Beşiktaş nerede?

Nidapark Beşiktaş nerede sorusunun yanıtı için haberimizden faydalanabilirsiniz. 2015 yılının ikinci yarısında daire teslimlerinin gerçekleşeceği projede stüdyo daireler 454 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...


"Nidapark Beşiktaş nerede?" İstanbul Avrupa Yakası'nın en gözde semtlerinden Beşiktaş'ta hayata geçirilen Nidapark projesi, Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükseliyor. Satış sürecinin devam ettiği projenin konum bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Nidapark Beşiktaş projesinde daire teslimleri 2015 yılının ikinci yarısında gerçekleşecek. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.



Nidapark Beşiktaş ödeme planı kapsamında toplam bedelin yüzde 5'lik kısmı peşinat olarak ödendiğinde kalan bedel için avantajlı bir plan oluşturuluyor. Projede çeşitli sosyal alanlar yer alıyor. 


Beşiktaş Nidapark Evleri'nde stüdyo daireler 454 bin lira ile 671 bin lira arasında, 1+1 daireler 686 bin lira ile 915 bin lira arasında, 2+1 daireler 1 milyon 72 bin lira ile 1 milyon 337 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor.


Nidapark Beşiktaş projesinde yüzme havuzu, fitness center, sauna, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Projenin satış ofisi telefon numarası 444 48 46.


Beşiktaş Nida Park nerede?

Beşiktaş Nida Park adres :  : Abbasağa Mah. Yıldız Cad. Bekçi Sok. No: 3 Beşiktaş


Nidapark Beşiktaş iletişim

Telefon: 444 48 46

Web adresi: www.tahincioglu.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com