30 / 04 / 2024

Nida Kule Ataşehir Projesi!

Nida Kule Ataşehir Projesi!

Nida Kule Ataşehir Projesi 'nini Kuzey etabı satışa çıktı. 6 bin 200 metrekarelik bir teras bahçesinin yer aldığı projede 190 tane ofis, 21 tane ticari birim ve 1 tane konferans salonu bulunuyor.


Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nida Kule Ataşehir Projesi 'nde satışlar başladı. Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde yükselen proje 13 bin 20 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Plus ofis projesi Nidakule Ataşehir’in ilk etabı olan Kuzey'de 190 tane ofis, 21 tane ticari birim ve 1 tane konferans salonu yer alıyor. Projede 6 bin 200 metrekarelik bir teras bahçesi yer alacak.


Nida Kule Ataşehir Projesi 'nde ofislerin metrekaresi 5 bin 500 TL'den satılıyor. Projedeki ofislerin alanları 35 metrekare ile 1.150 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Swanke Hayden Connell Architects tarafından tasarlanan Nida Kule Ataşehir projesi yatay ve dikey çalışma alanlarıyla kurulan modüler yapı olarak tasarlanıyor. 


30 katlı ofis kulesi ve 3 katlı yatay blok olarak yükselen Nida Kule Ataşehir projesinde jeneratörler, oyun alanları, otopark, sosyal alanlar ve 230 kişilik konferans merkezi yer alıyor. 


Nida Kule Ataşehir Projesi nerede?

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir adres: Barbaros Mahallesi Begonya Sokak No:3 Ataşehir/İSTANBUL


Nida Kule Ataşehir Projesi!


Nidakule Ataşehir iletişim

Telefon: 444 4 846

Web adresi: http://tahincioglu.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com