05 / 05 / 2024

Newyork Nef projesi nerede?

Newyork Nef projesi nerede?

Yüksek katlı otel ve konutlardan meydana gelecek proje 60 katlı özel tasarımı ve Foldhome konseptiyle geliştirilecek. Peki Newyork Nef projesi nerede?


Newyork Nef projesi nerede? sorusuna cevap vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. Daire satışlarına inşaat çalışmalarının başlamasıyla beraber başlanacağı Newyork Nef projesinde fiyatlar henüz netleşmedi.


Bölgedeki konut fiyatlarının 20 bin ile 90 bin dolar arasında değiştiği projedeki fiyatların da bu şekilde olması bekleniyor. Newyork Nef projesinde daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve çatı katı daireler mevcut. 


Newyork Nef projesi nerede?

Nef İnşaat imzasıyla yükselecek Newyork Nef projesi Amerika'da New York'un merkezinde, Manhattan'da yer alacak. 


Empire State gökdelenine komşu olarak hayata geçirilecek Newyork Nef projesi MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülünü aldı. 


2015 yılının sonuna doğru inşaat çalışmalarına başlanması planlanan proje yaklaşık 210 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilecek. 


Amerika’da parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlara yakın bir konumda olacak Newyork Nef projesi yüksek katlı otel ve konutlardan oluşacak. 


Newyork Nef projesi iletişim

Newyork Nef telefon numarası : 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome