10 / 05 / 2024

Nef New York satılık daire!

Nef New York satılık daire!

Nef New York satılık daire seçenekleri arasında 1+1 ile çatı katı arasında daireler yer alıyor. Nef İnşaat imzası taşıyan proje Empire State gökdelenine komşu olacak.


Nef New York satılık daire fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. 210 milyon dolar yatırım bedeline sahip projede satış süreci 2015'in sonuna doğru yani inşaat çalışmalarıyla aynı anda başlayacak. 


60 katlı özel tasarımıyla inşa edilecek proje “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülünü aldı. Nef New York satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve çatı katı dairelerden oluşuyor. 


Parklara ve sosyal alanlara yakın bir konumda yükselen Nef New York projesi Amerika'da New York'un merkezinde, Manhattan'da Empire State gökdelenine yakın bir alanda bulunacak. 


Nef New York satılık daire fiyatları kapsamında projede fiyatların bölgedeki daire fiyatlarına benzer olması planlanıyor. Proje yüksek katlı otel ve konutlardan meydana geliyor. Projenin yükseleceği bölgedeki daire fiyatları 20 bin ile 90 bin dolar arasında değişiyor. 


Nef New York projesi iletişim

Telefon numarası : 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome