19 / 05 / 2024

Nef New York projesi satılık!

Nef New York projesi satılık!

Nef New York projesinin yükseleceği bölgedeki daire fiyatları 20 bin ile 90 bin dolar arasında değişiyor. Nef New York projesi satılık daire fiyatları henüz netleşmedi.


Yaklaşık 210 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilecek. Nef New York projesi satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve çatı katı dairelerden oluşacak. Nef İnşaat imzasıyla hayata geçirilecek proje 60 katlı özel bir tasarıma sahip olacak. 


Foldhome konsepti ile geliştirilecek Nef New York projesi satılık daire fiyatları henüz netleşmedi. Nef New York projesinin yer alacağı bölgedeki daire fiyatları 20 bin ile 90 bin dolar arasında değişiyor.  Projede de fiyatların bu şekilde olması hedefleniyor. 


Yüksek katlı otel ve konutların bulunacağı proje konum olarak Amerika'da New York'un merkezinde, Manhattan'da yer alacak. 


Nef New York projesi MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne sahip oldu. 


Empire State gökdelenine komşu olarak inşa edilecek Nef New York projesi parklara ve sosyal alanlara yakın bir bölgede yükselecek. Projede inşaat çalışmalarına ve daire satışlarına bu yılın sonunda başlanması planlanıyor. 


Nef New York projesi iletişim

Newyork Nef telefon numarası : 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome