26 / 04 / 2024

NEF Kandilli fiyat bilgisi!

NEF Kandilli fiyat bilgisi!

NEF Kandilli fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul imzasını taşıyan projede 406 daire bulunuyor.


2020 yılında teslim edilmesi öngörülen NEF Kandilli projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri sunuluyor. Mimarı tasarımı Emre Arolat'a ait olan proje 406 daireden meydana geliyor.



NEF Kandilli fiyat bilgisi!


Fiyatların 1 milyon 900 bin TL'den başlangıç gösterdiği NEF Kandilli projesi İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Kandilli'de yükseliyor.  


Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen NEF Kandilli projesinde spor salonu, yüzme havuzu, sauna, fitness, çocuk oyun alanı  ve otopark yer alıyor.


NEF Kandilli fiyat bilgisi!


Foldhome kapsamında projede özel görüntü ve ses sistemine sahip 20 kişilik sinema salonu, yatılı konukların ağırlanabileceği misafir odası, playstation odası, piyano ve davul setiyle birlikte özel ses izalasyonlu müzik odası, puro ve şaraplarınızı muhafaza edebileceğiniz gerekli koşullara sahip mahsen, özel toplantı ve çalışma odası, yemek ve davet odası, parti ve karaoke odası, tek potalı kapalı basketbol sahası, bilardo ve masa tenisi oynamaya müsait eğlence odası, donanımlı fitness spor salonu, kapalı squash kortu, kapalı mini futbol sahası, gökyüzü ve yıldızları izleyebileceğiniz gözlem odası, sanatsal çalışmalar için atölye, yoga & pilates gibi özel aktivite ve dersler için stüdyo, çocukların güvenle oynayabileceği oyun odası, jakuzili teras, açık hava sineması, teras bahçesi mevcut. 




NEF Kandilli iletişim


Telefon: 444 9 633 / 0212 386 90 01

Web: http://nefkandilli.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com