15 / 05 / 2024

Nef Inistanbul Gala Rezidans fiyat bilgileri!

Nef Inistanbul Gala Rezidans fiyat bilgileri!

Nef Inistanbul Gala Rezidans fiyat bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede zengin sosyal olanaklara sahip...


Nef Inistanbul Gala Rezidans fiyat bilgileri dairelerin cephe, konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Projede daire teslimleri 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.


Topkapı'da konumlandırılmakta olan Inistanbul Gala konum olarak; proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.


Inİstanbul Gala projesinde sosyal kullanım alanları arasında kapalı otopark, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema, mescit, güvenlik, yüzme havuzu ve kreş bulunuyor.


Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede daire büyüklükleri 48 metrekareden başlayıp, 308 metrekareye kadar ulaşarak dizayn edildi.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunan Inistanbul Gala  Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alıyor.


Nef Inistanbul Gala Rezidans fiyat bilgileri


Nef Inistanbul Gala Rezidans fiyat bilgileri kapsamında daireler 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje toplam 788 adet ticari üniteden meydana geliyor. 


Nef Inİstanbul Gala Rezidans telefon

Telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome