07 / 05 / 2024

Nef Inİstanbul Gala lokasyon!

Nef Inİstanbul Gala lokasyon!

Nef Inİstanbul Gala lokasyon bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor...


Nef Inİstanbul Gala lokasyon olarak Avrupa Yakası Topkapı'da merkezi bir konum üzerinde yer alıyor. Proje eski Şişecam arsası üzerine inşa ediliyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunan Inistanbul Gala, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alıyor.


Daire büyüklükleri 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişen Inistanbul Gala Evleri, kapalı otopark, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema, mescit, güvenlik, yüzme havuzu ve kreş gibi olanaklara sahip.


Nef Inİstanbul Gala fiyat listesine göre daireler 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan proje toplam 788 adet ticari üniteden meydana geliyor.


Nef Inİstanbul Gala lokasyon!


Nef Inİstanbul Gala lokasyon olarak, E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.


Telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome