05 / 05 / 2024

N5 Suites Özyurtlar nerede?

N5 Suites Özyurtlar nerede?

N5 Suites Özyurtlar nerede sorusunun yanıtı konum ve krokisiyle birlikte haberimizin içinde yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 40 metrekare ile 105 metrekare arasında değişiyor.


"N5 Suites Özyurtlar nerede?" sorusunun yanıtı Esenyurt’ta E-5 üzerinde olarak veriliyor. Konum bilgilerinin detaylarına geçmeden önce projeden bahsedelim... 16 katlı tek blok olarak yükselen projede satış süreci devam ediyor.


Beylikdüzü'nde yükselen N5 Suites Özyurtlar projesinde stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede satış sonrası daire sahiplerine tapuları hemen teslim ediliyor.


N5 Suites projesinde mevcut olan dairelerin büyüklükleri 40 metrekare ile 105 metrekare arasında değişiyor. Projede 101 adet stüdyo, 31 adet 1+1 daire bulunuyor.



N5 Suites Özyrutlar nerede?

N5 Suites Özyurtlar projesi konum olarak metrobüs durağına ve toplu taşıma araçlarına 2 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor. Avcılar İDO’ya, Tüyap Fuar Merkezi’ne, Torium AVM’ye ve yapımı planlanan marinaya 5 dakika uzaklıkta yer alan N5 Suites, Atatürk Havalimanı’na ise 7 dakika mesafede inşa ediliyor. 



2015 yılının Haziran ayında teslim edilecek N5 Suites Özyurtlar projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı, otopark, sauna ve 24 saat güvenlik gibi olanaklar sunuluyor. 



N5 Suites Özyrutlar nerede?

Adres: Yenikent Mahallesi, Doğan Araslı Caddesi No: 228 Beylikdüzü / İstanbul. ( Ova Et Kanat Lokanta karşısı)


Kroki;


N5 Suites Özyurtlar nerede?


N5 Suites iletişim bilgileri

Tel:444 40 27                        

Web: www.n5suites.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı