18 / 05 / 2024

N Town satılık daire!

N Town satılık daire!

N Town satılık daire fiyatlar 159 bin TL'den başlayarak yükseliyor. 3 bloktan oluşan projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.


N Town satılık daire bilgisinden önce projeden bahsedelim. Esenyurt'ta hayata geçirilen Ntowers projesinin son etabı olarak hayata geçirilen Ntown'da teslimler hemen yapılıyor.


N Town projesi 3 blok halinde inşa ediliyor. Banka kredisine uygun olan projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. 


N Town Esenyurt projesinde AVM, cafeler, restoranlar, 24 saat güvenlik, açık otopark, şehir parkları gibi alanlara yer veriliyor. 


Yüzde 35 peşinatla daire sahibi olunabilen N Town Esenyurt projesinde kalan daire bedeli için 60 ay vade farksız taksit yapılıyor.


N Town satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede fiyatlar 159 bin TL'den başlayarak yükseliyor.


N Town projesi konum olarak Atatürk Havaalanı’na 15 dakika, okula 3 dakika, AVM'ye 1 dakika, toplu taşımaya 3 dakika, hastaneye 2 dakika ve belediyeye 1 dakika mesafede yükseliyor. 


Ntown satış ofisi nerede?

Adres: Talatpaşa Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. 1069. Sokak Ntown Projesi 


Ntown iletişim

Tel: 444 4 027

Web: http://www.n-town.net/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com