19 / 04 / 2024

N City Evleri nerede?

N City Evleri nerede?

Yeşil alanlara yüzde 65'lik bölüm ayrılan projede 528 daire ve 5 ticari birim bulunuyor. 15 katlı 4 blok halinde yükselen N City'de anahtar teslimleri başladı. Peki N City Evleri nerede?


Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede ortak yaşam alanları yüzme havuzu, özel yürüyüş parkuru, basketbol ve futbol sahası, oturma alanları, çocuk oyun alanları ve güneşlenme teraslarından olarak karşımıza çıkıyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve teras olarak dizayn edilen dairelerin yer aldığı proje 15 katlı 4 blok olarak tasarlandı. Daire teslimlerinin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanan projede anahtar teslimleri başladı. N City Evleri nerede? sorusuna cevap vermeden önce projenin konumu hakkında bilgi verelim.


Konum olarak N City projesi; İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü’ne 5 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 14 kilometre, Torium Avm’ye 7 kilometre, Esenyurt Devlet Hastanesi’ne ve Esenyurt Belediyesi’ne  5 kilometre mesafede yer alıyor.


528 daire ve 5 ticari birimden oluşan projede N City Evleri nerede? sorusuna cevap olarak İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt cevabını verebiliriz. Yüzde 65'lik bölümü yeşil alanlara ayrılan proje hakkında detaylı bilgi için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz.


N City Evleri nerede?

Adres: İncirtepe Mah. Balıkçı Yolu Cad. Esenyurt / İstanbul 


N City satış ofisi iletişim

Telefon: 444 40 27 

Web adresi: www.ncityesenyurt.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı