29 / 04 / 2024

Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları!

Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları!

Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşuyor. Proje Anadolu Yakası Göztepe'de Ceylan İnşaat tarafından Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi olarak hayata geçiriliyor...


Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşuyor. Proje Anadolu Yakası Göztepe'de Ceylan İnşaat tarafından Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi olarak hayata geöçiriliyor...



Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi olarak hayat bulacak olan Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları, Ceylan İnşaat imzası ile yükseliyor.


Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları, Moda'ya, Bağdat Caddesi'ne ve Fenerbahçe Stadı'na yakın konumu ile oldukça merkezi bir lokasyonda bulunuyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer verilen Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları 91 metrekare ile 204 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.



Muhteşem Yeniyüzyıl sosyal alanlar açısında da oldukça zengin. Projede, fitness center, şok havuzu, açık - kapalı yüzme havuzu, SPA, sinema salonu gibi alanlar bulunuyor.



Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları fiyatları ile ilgili bilgiler için aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz.


Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları!

22 soruda Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları!

444 70 16 

www.muhtesemyyk.com

Gizem Yılmaz 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler