18 / 05 / 2024

Muhteşem Yeni Yüzyıl teslimleri ne zaman?

Muhteşem Yeni Yüzyıl teslimleri ne zaman?

Alternatif daire seçeneklerinin 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandığı projede toplamda 192 adet konut bulunuyor. Peki Muhteşem Yeni Yüzyıl teslimleri ne zaman?


Muhteşem Yeni Yüzyıl teslimleri ne zaman? sorusuna cevap vermeden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. Ceylan İnşaat tarafından hayata geçirilen projede ön talep süreci kampanyalı ödeme planı ve vade farksız taksitli ödeme seçeneği ile devam ediyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dairelerden oluşan projede toplamda 192 konut karşımıza çıkıyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları İstanbul Anadolu Yakası'nda Göztepe'de inşa ediliyor. 


Muhteşem Yeni Yüzyıl Kontları'nda dairelerin büyüklükleri 91 metrekareden başlayarak 204 metrekareye kadar ulaşıyor. Arsa alanı 3 bin 339 metrekare olarak belirlenen projenin lansmanının 25 Mayıs'ta yapılması planlanıyor. 


Muhteşem Yeni Yüzyıl teslimleri ne zaman?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen proje konum olarak; Fenerbahçe Stadı ve Bağdat Caddesi'ne 500 metre uzaklıkta yükseliyor. 


Projenin sosyal alanları arasında; SPA, sauna, buhar odası, yürüyüş parkuru, meyve bahçesi, kapalı otopark, fitness center, çocuk yüzme havuzu, oyun parkı, mini sinema salonu, tenis sahaları, kamelya alanı, kapalı ve açık yüzme havuzları, mini futbol, şok havuzu, voleybol, basketbol ve hamam mevcut.

22 soruda Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları iletişim

Tel: 444 70 16 

Web: www.muhtesemyyk.com 

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com








Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler