18 / 05 / 2024

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Göztepe!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Göztepe!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Göztepe Ceylan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerine yer veriliyor...


Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Göztepe Projesi toplam 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofis ile Ceylan İnşaat tarafından Anadolu Yakası'nda hayata geçiriliyor. Projede, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 


Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları, Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı'na 500 metrelik uzaklıkta Kalamış Marina ve Moda'ya 750 metre mesafede yer alıyor. Projede sauna, buhar odası, şok havuzu, hamam gibi pek çok sosyal alan bulunuyor. Çocukların ihtiyaçlarını da gözeten projeye çok amaçlı spor sahasının (voleybol, basketbol, mini futbol, tenis) yanı sıra çocuk oyun parkı, yürüyüş parkuru, kamelya alanı ve meyve bahçesi inşa ediliyor. Projede ayrıca, 360 derece manzara sunan seyir terası, bu seyir terasında yer alan kış bahçesi ve barbekü alanı, kapalı ve açık yüzme havuzları, çocuk yüzme havuzu, mini sinema salonu, fitness center, SPA gibi olanaklar da mevcut.


Konum itibariyle oldukça önemli ve değerli bir noktada bulunan Muhteşem Yüzyıl Konutları, Anadolu Yakası'nda yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. Projedeki daireler 91 metrekare ile 204 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


22 soruda Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları!



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler