29 / 04 / 2024

Mudanya Prestij Elit ödeme planı!

Mudanya Prestij Elit ödeme planı!

Mudanya Prestij Elit ödeme planı doğrultusunda yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Proje geniş sosyal olanakları ile Bursa Mudanya'da yepyeni bir yaşam alanı sunuyor...


Mudanya Prestij Elit ödeme planı bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Bak Yapı imzası ile yükselen proje 46 bloktan meydana geliyor. 


Prestij Elit Bursa Mudanya'da inşa ediliyor. Projede; fitness, fin hamamı, mescit, çocuk parkı, sauna, yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


60 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Prestij Elit Konutları'nın büyüklükleri 165 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor.


Mudanya Prestij Elit'te daire tipleri 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. 


Mudanya Prestij Elit ödeme planı 


Mudanya Prestij Elit ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan yüzde 75'lik kısım banka kredisiyle 0,79 faiz oranında taksitlendiriliyor. Projede daire fiyatları 329 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Adres: FSM Bulvarı No:94/1 Nilüfer / BURSA


Bak Yapı Prestij Elit iletişim

Telefon : 444 16 99

Web: www.prestijelit.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com