13 / 05 / 2024

Mirage Marina Bodrum ne zaman teslim?

Mirage Marina Bodrum ne zaman teslim?

Fiyatların metrekare bazında 7 bin TL ile 9 bin TL arasında değişiklik gösterdiği proje 40 bloktan meydana geliyor. Peki Mirage Marina Bodrum ne zaman teslim?


Mirage Marina Bodrum ne zaman teslim? sorusuna cevap vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. 4 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde Bodrum'da hayata geçirilen proje Game Yapı Teknik imzası taşıyor. 


Dubleks ve flat dairelerden oluşan Mirage Marina Bodrum projesinde ödeme planına göre yüzde 30 peşinatta, kalan daire bedeli için 15 ay vadeli banka kredisinden yararlanılıyor. 


Mirage Marina Bodrum'da 2 oda 1 salon flat daire büyüklükleri 70 metrekare, dubleks daire büyüklükleri 152 metrekare olarak tasarlandı. 


Mirage Marina Bodrum ne zaman teslim?

Teslimlerin 2016 yılının Mayıs ayında yapılması planlanan projede fiyatlar metrekare bazında 7 bin TL ile 9 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Mirage Marina Bodrum projesi 40 blok halinde yükseliyor. 


Konum olarak denize 200 metre yürüyüş mesafesinde bulunan projede kapalı otopark ve fitness center bulunuyor. Her bloğunda 4 dairenin olduğu Mirage Marina Bodrum projesi bu hafta satışa sunulacak.


Mirage Marina Bodrum ofisi iletişim

Telefon: 0216 363 04 74

Web Adresi: www.miragemarina.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com