02 / 05 / 2024

Mina Towers ne zaman teslim edilecek?

Mina Towers ne zaman teslim edilecek?

Mina Towers ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor.Satış sürecinin henüz başlamadığı projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor.


"Mina Towers ne zaman teslim edilecek?" sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim. Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen proje 6 kule olarak yükseliyor.


300 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Mina Towers Fikirtepe projesindeki kulelerin yüksekliği 25 metre ile 80 metrekare arasında değişiyor. 


1 milyar dolar yatırım bedeline sahip olan Mina Towers projesi 26 bin metrekare arsa alanına sahip olan projenin lansmanının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 


1+0'dan 5,5+1'e kadar tüm daire tiplerine yer verilen Mina Towers projesinde sauna, spa , yarı olimpik üstü açılabilen ısıtmalı kapalı havuz, çocuk oyun havuzu ve 3.300 araç kapasiteli otopark bulunuyor.


Mina Towers ne zaman teslim edilecek?

Mina Towers projesinde teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek. Projede 1702 daire, 27 restoran, 68 ticari birim yer alıyor. 


Mina Towers iletişim

Tel: 444 62 61

Web: http://basaraninsaat.net/mina-towers/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com