19 / 04 / 2024

Mina Towers, Fikirtepelilere tanıtıldı!

Mina Towers, Fikirtepelilere tanıtıldı!

Mina Towers, Fikirtepelilere tanıtıldı. 24 ay sonra teslim edilecek olan proje 300 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje Başaran İnşaat imzası ile yükseliyor.


Mina Towers, Fikirtepelilere tanıtıldı. Başaran İnşaat tarafından kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen proje Kadıköy'ün Fikirtepe bölgesinde inşa edildi. 


1 milyar dolar yatırım bedeli ile yükselen Mina Towers projesinde rezidanslar, ofisleri mağazalar, ticari alanlar ve sosyal alanlar yer alıyor. 


6 kule olarak yükselen Mina Towers Fikirtepe projesi 26 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projenin toplam inşaat alanı 300 bin metrekare. 


Fikirtepe Mina Towers projesinde toplam 1.702 tane daire, 27 tane restoran ve 68 tane ticari birim yer alıyor. Projedeki dairelerin tipleri 1+0'dan 5,5+1'e kadar tasarlandı. 


Teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşeceği Mina Towers projesinde sauna, spa , yarı olimpik üstü açılabilen ısıtmalı kapalı havuz, çocuk oyun havuzu ve 3.300 araç kapasiteli otopark bulunuyor.


Mina Towers projesi konum olarak Bağdat Caddesi’ne 15 dakika, Anadolu Yakası sahile 15 dakika mesafede hayata geçiriliyor. 


Mina Towers iletişim

Tel: 444 62 61

Web: http://basaraninsaat.net/mina-towers/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com