27 / 04 / 2024

Mesa Kartall ne zaman teslim edilecek?

Mesa Kartall ne zaman teslim edilecek?

Mesa Kartall ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen projede dairelerin satışları devam ediyor.


"Mesa Kartall'da eviniz de hazır, manzarası da" sloganı tanıtılan proje 10 bin 100 metrekare alan üzerinde yayılıyor. Mesa Kartall ne zaman teslim edilecek? sorusuna cevap vermeden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. 


Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzasıyla yükselen Mesa Kartall'da  toplamda 304 daire bulunuyor. Projede alternatif daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. 


Lokasyon olarak Kartal metro istasyonuna 950 metre, Yakacık metro istasyonuna 350 metre, Pendik Marina'ya 8 kilometre uzaklıkta bulunan proje E-5’in hemen yanında yer alıyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yer alan projede dairelerin büyüklükleri 38 ile 120 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Peki Mesa Kartall ne zaman teslim edilecek?


Mesa Kartall ne zaman teslim edilecek? sorusuna hemen teslim edilecek cevabını verebileceğimiz projede satış süreci devam ediyor. 


Mesa Kartall satış ofisi nerede?

Mesa Kartall satış ofisi adres: Cumhuriyet Mh. Mermer Sk. No:16 Kurfalı Yakacık Yanyol 34876 Kartal/İstanbul


Mesa Kartall iletişim bilgileri 

Satış ofisi telefon: 0216 451 93 70

Web Adresi: www.mesakartall.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com