25 / 04 / 2024

Mecidiyeköy Quasar İstanbul ne zaman teslim?

Mecidiyeköy Quasar İstanbul ne zaman teslim?

Mecidiyeköy Quasar İstanbul ne zaman teslim


Mecidiyeköy Quasar İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtına geçmeden önce proje detaylarına değinelim... 500 milyon İsviçre Frangı yatırım bedeli ile hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi, Viatrans - Meydanbey Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor.


Şişli'nin Mecidiyeköy bölgesinde inşa edilen Quasar İstanbul projesinde özel tasarımlı daireler ve özel kat bahçeleri yer alacak.


257 adet daire, 52 adet ofis, 17 adet mağaza ve 4 adet cafenin yer aldığı Mecidiyeköy Quasar İstanbul projesinde  dairelerin büyüklükleri 116 metrekare ile 518 metrekare arasında değişiyor. Projede rezidans, ofis, otel ve kültür moda merkezi yer alıyor.


Quasar İstanbul projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, kapalı otopark, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları ve daha bir çok sosyal alanlar yer alıyor.


Mecidiyeköy Quasar İstanbul ne zaman teslim?

Mecidiyeköy Quasar İstanbul ne zaman teslim sorusuna 2015 yılının son çeyreği cevabı veriliyor. Eski Likör fabrikası arazisi üzerinde yükselen proje 2 kule halinde hayat geçiriliyor.


Mecidiyeköy Quasar İstanbul nerede?

Quasar İstanbul Rezidans adres : Büyükdere Cad. No: 76 Eski Likör Fabrikası Mecidiyeköy 34393 Şişli, İstanbul. 


Mecidiyeköy Quasar İstanbul iletişim

Telefon: 444 7 123

Web Adresi: www.quasaristanbul.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com