03 / 05 / 2024

Marmaroom Maltepe ne zaman teslim?

Marmaroom Maltepe ne zaman teslim?

Toplamda 300 daireden meydana gelen Marmaroom projesi Evko Meot İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki daire alanları 31 metrekareden başlayan Marmaroom Maltepe ne zaman teslim?


Marmaroom Maltepe ne zaman teslim? sorusuna cevap vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. Alternatif daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanan projede 300 daire bulunuyor.


İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan Marmaroom Maltepe projesi Evko Meot İnşaat imzası taşıyor. Dairelerin büyüklüklerinin 31 metrekareden başlayarak 165 metrekareye kadar çıktığı projede 2 bin 500 metrekarelik sosyal alan mevcut.


Güvenlik, oyun alanları, yüzme havuzu, fitness center, spor alanları ve otopark gibi ortak yaşam alanları olan Marmaroom Maltepe, konum olarak Kadıköy-Kartal hattının orta noktasında karşımıza çıkıyor. 

Proje araçla D-100 (E-5) Karayolu ve Maltepe/Huzurevi Metro istasyonlarına 4 dakika, Maltepe merkeze ve Sahilyolu’na 5 dakika, Bağdat Caddesi’ne ise sadece 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Marmaroom Maltepe ne zaman teslim?

Projede teslimlerin Ocak ayında yapılması planlanıyor. 


Marmaroom Maltepe iletişim

Telefon: 0 216 427 60 61-62

Web Adresi: www.marmaroom.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com