26 / 04 / 2024

Marinera Çeşme ev fiyatları!

 Marinera Çeşme ev fiyatları!

Satışın başladığı Marinera Çeşme projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje 2019 yılında tamamlanacak...


Nuhoğlu Gülsa İnşaat imzası taşıyan Marinera Çeşme projesi Ege’nin incisi İzmir Çeşme’de inşa ediliyor. Proje 74 lüks daireden meydana geliyor. 


1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri sunulan İzmir Marinera Çeşme projesinde teraslı dairelerde yer alan müstakil kat bahçeleri, daireler kadar büyük bir bahçeye de sahip olmayı sağlarken; Çeşme’nin en özel bölgesinde yer alan Ayasaranda Koyu’nda lüks villa konforu, 7/24 residence hizmetiyle bir araya geliyor.  


Satışın başladığı Marinera Çeşme’nin 2019 yılında tamamlanması hedefleniyor. Projede vadi manzaralı spa- kür merkezi ve kapalı havuz , çocukların rahatça oynayabildiği geometrik havuz ile gün boyu hem evlere hem de havuza yemek servisi veren bir snack bar bulunuyor. 


120 araçlık otoparka sahip projede otoparklardan direkt olarak dairelere çıkış da bulunuyor. Böylece site içinde araç trafiği önlenmiş oluyor.


Marinera Çeşme ev fiyatları!

Marinera Çeşme  projesinde dairelerin metrekare ortalama fiyatları 13 bin TL’den başlıyor. Proje Ayasaranda Koyu’ndan sonsuz bir deniz ve Sakız Adası manzarası vaat ediyor. 



Tel: 444 4 616

Web: http://www.marineracesme.com.tr/tr

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com