19 / 05 / 2024

Manhattan Nef New York ne zaman satışa çıkıyor?

Manhattan Nef New York ne zaman satışa çıkıyor?

Nef İnşaat tarafından hayata geçirilecek projede daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve çatı katı dairelerden meydana geliyor. Peki Manhattan Nef New York ne zaman satışa çıkıyor?


Manhattan Nef New York ne zaman satışa çıkıyor? sorusuna cevap vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. New York’un en çok bilinen gökdelenlerinden Empire State’e komşu olarak inşa edilecek proje Nef İnşaat imzası taşıyor. 


Yatırım bedelinin yaklaşık 210 milyon dolar olduğu projede daire fiyatları henüz netleşmedi. Manhattan Nef New York projesi MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülünü kazandı.


Manhattan Nef New York projesi 60 katlı özel tasarımıyla ve Foldhome konseptiyle yapılacak. Daire seçeneklerinin 1+1, 2+1, 3+1 ve çatı katı dairelerden meydana geldiği projede fiyatların metrekare bazında 20 bin ile 90 bin dolar arasında olması hedefleniyor. 


Manhattan Nef New York ne zaman satışa çıkıyor?

İnşaat çalışmalarının bu yılını sonuna doğru başlaması planlanan projede satışların da aynı zamanda olması öngörülüyor. 


Amerika’da parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlara yakın olarak yer alacak Manhattan Nef New York projesinde yüksek katlı otel ve konutlar bulunacak. 


Nef New York projesi iletişim

Telefon : 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome