28 / 03 / 2024

Maksimum Life'ta metrekaresi 1.100 TL! Yüzde 10 indirim!

Maksimum Life'ta metrekaresi 1.100 TL! Yüzde 10 indirim!

Maksimum Life'ta metrekaresi 1.100 TL'den satılıyor. Yüzde 10 indirim yapılan proje 6 blok olarak inşa ediliyor. Proje Tuzla Orhanlı'da yükseliyor.


Beza İnşaat, Tuzla Orhanlı’da yapımını sürdürdüğü Maksimum Life projesi için teslim sırasında yüzde 25 karla geri alım garantili satış gerçekleştiriyor. 


Haziran ayına özel ve sınırlı sayıda daire için geçerli olacak “Minimum yatırım, maksimum kazanç” kampanyasında metrekare fiyatları 1.100 TL’den başlıyor. 6 blokta toplam 160 daireden oluşan Maksimum Life projesinden ev sahibi olmak isteyenlere peşin alımlarda ise %10 indirim uygulanıyor. 


4.500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Maksimum Life, Anadolu Yakası’ndaki yeni İstanbul’un projeler bölgesinde yükseliyor. Özellikle yalnız yaşayanlar, yeni evli çiftler, az nüfuslu aileler ve kira getirili daire sahibi olmak isteyen yatırımcılar için ideal bir proje olan Maksimum Life’ta, 60 ve 70 m2 büyüklükte 1+1’ler ile 120 m2 genişliğinde 2+1 dubleks daireler yer alıyor. Yüzme havuzu, kapalı otopark, AVM, süs havuzu, çocuk oyun alanı, spor merkezi ve toplantı salonu gibi sosyal donatılara sahip Maksimum Life projesinde tüm etaplarının teslimi 6 ay içinde tamamlanmış olacak. 


Minimum alanlarda maksimum yaşam sunan proje, 8 yılda kendini ödüyor…


Dört bir tarafı; TEM Otoyolu, Okan, Sabancı, Süleyman Şah ve Gedik Üniversiteleri, lojistik merkezleri, Organize Sanayi Bölgeleri, Sabiha Gökçen Havalimanı, Viaport AVM, Formula 1 yarışlarına ev sahipliği yapmış olan İstanbul Park, Teknopark ve Havacılık Bakım Onarım ve Modifikasyon Merkezi (HABOM) ile çevrili olan Maksimum Life, sahip olduğu kira getirisi ile 8 yıl gibi kısa bir sürede kendini geri ödüyor. 


BEZA İnşaat güvencesiyle yapımı süren Maksimum Life hakkında detaylı bilgi almak isteyenler www.maksimumlife.com adresini ziyaret edebilir ya da (0216) 702 10 50 numaralı telefondan satış ofisi ile iletişime geçebilirler. 




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri