14 / 05 / 2024

Mai Residence ödeme planı!

 Mai Residence ödeme planı!

Yüzde 1 KDV avantajının yer aldığı Mai Residence Kartal projesi 2 blok halinde yükseliyor. Mai Residence ödeme planı bilgisine göre 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.



Mai Residence ödeme planı bilgisinden önce projeden bahsedelim. Fer Yapı imzası taşıyan Mai Residence projesi İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan Kartal ilçesinde konumlandırılıyor.


2 blok halinde yükselen Mai Residence projesi konut ve ofisler yer alıyor. Kartal Mai Residence Konutları'nda daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde tasarlandı.


Mai Residence satış ofisi ile 444 93 37 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz. Fer Yapı Mai Residence projesinde yer alan 36 katlı sarı blok konutlardan, 14 katlı turuncu blok ise ofislerden oluşuyor. 


Mai Residence ödeme planı:


Mai Residence ödeme planı kapsamında yüzde 1 KDV avantajı ile firma bünyesinde 60 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılabiliyor. Projede toplam olarak 213 adet daire ve 114 adet home ofis yer alıyor.


Kartal Mai Residence projesinde kapalı otopark, dinlenme alanları, sauna, yürüyüş yolları, buhar odası, koşu parkuru, spor salonu, çocuk oyun alanlarıi fitness center ve yüzme havuzu yer alıyor.


Mai Residence nerede?

Kartal Mai Residence adres: Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi No: 102, 34873 Kartal İSTANBUL


Mai Residence iletişim bilgisi:

Telefon: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com