15 / 05 / 2024

Mahall Ankara Türkerler satılık daire!

Mahall Ankara Türkerler satılık daire!

Mahall Ankara Türkerler satılık daire fiyatları kapsamında projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlıyor...


Mahall Ankara Türkerler satılık daire seçenekleri  1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Projede ofis ve dükkanlar da yer alıyor.


Daire teslimleri 2016 yılı içerisinde gerçekleşecek olan Mahall Ankara toplam 246 adet konuttan oluşuyor.


Türkerler İnşaat imzası ile yükselen Mahall Ankara Projesi, Ankara Çankaya'da inşa ediliyor. Proje 40 bin 628 metrekare arsa alanına sahip.


Çankaya  Mahall Ankara  ödeme planı kapsamında; yüzde 1 peşinatta, kalan konut bedelinin yüzde 24'ü senet, kalanı ise banka kredili vade imkanı ile ödeniyor. Projede dükkan fiyatları ise 655 bin 415 TL'den başlıyor.


Türkerler Ankara Mahall Evleri sosyal alanları arasında; restoran ve spor alanları, buhar odası, yürüyüş yolları, cafe, rekreasyon alanları, sauna, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness merkezinden meydana geliyor. 


Türkerler Mahall Ankara Konutları Ankara Çankaya'da inşa ediliyor. Projede toplam 64 adet dükkan 28 Mayıs Perşembe günü açık artırma ile satışa sunulacak.


Mahall Ankara Türkerler satılık daire 


Mahall Ankara Türkerler satılık daire fiyatları kapsamında projedeki konutların metrekare birim fiyatları 4 bin TL ile 4 bin 500 TL arasında değişiyor. 


Çankaya Mahall Ankara nerede?

Adres: Eskişehir Yolu (Dumlupınar Bulvarı) 9.km Çankaya 06800 Ankara – Türkiye


Ankara Mahall satış ofisi

Telefon: 0 312 287 35 65 

Web adresi: www.mahallankara.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com