15 / 05 / 2024

Mahall Ankara Konutları ne zaman teslim?

Mahall Ankara Konutları ne zaman teslim?

Mahall Ankara Konutları ne zaman teslim? sorusunun yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projedeki dükkanlar 655 bin 415 TL'den satışa sunuluyor...


Mahall Ankara Konutları ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. Projede, yüzde 1 peşinat imkanı bulunuyor.


Mahall Ankara Evleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 konut tipleri ile yükseliyor. Proje Türkerler İnşaat tarafından inşa ediliyor.


Mahall Ankara Evleri ödeme koşulları ile ilgili bilgilere göre projede avantajı bulunuyor. Proje Türkerle İnşaat imzası taşıyor.


Projede, rekreasyon alanları, buhar odası,  çocuk oyun alanları, sauna, yürüyüş yolları, fitness merkezi, dinlenme alanları, cafe, restoran ve spor alanları gibi alanlar yer alıyor.


40 bin 628 metrekare alan üzerine konumlandırılmakta olan Mahall Ankara'da yüzde 1 peşin ödemelerde, kalan yüzde 24'lük kısım senetle, kalan kısım ise banka kredisi ile ödenebiliyor.


Mahall Ankara Konutları ne zaman teslim?


Mahall Ankara Konutları teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlendi. Proje, Eskişehir Yolu'na, Anadolu Bulvarı'na ve Kızılay-Çayyolu metro hattına yakın konumda yer alıyor.


Mahall Ankara Çankaya satış ofisi

Telefon: (0312) 287 35 65 

Web adresi: www.mahallankara.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com