03 / 05 / 2024

Mahall Ankara Evleri iletişim!

Mahall Ankara Evleri iletişim!

Mahall Ankara Evleri iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor...


Türkerler İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirilen Mahall Ankara Projesi'nde daireler 2016 yılında teslim edilecek. Mahall Ankara Evleri iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


Toplam 246 adet daireye yer verilen Mahall Ankara, 40 bin 628 konuttan oluşuyor. Projede ofis ve dükkanlar da yer alıyor.


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin bulunduğu Mahall Ankara Evleri,Türkerler İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede yüzde 1 peşinatta, kalan konut bedelinin yüzde 24'ü senet, kalanı ise banka kredili vade imkanı da bulunuyor.


Türkerler Mahall Ankara Konutları'nda yer alan  64 adet dükkan 28 Mayıs Perşembe günü açık artırma ile satışa sunulacak.


Mahall Ankara fiyat tablosu kapsamında projede dairelerin metrekare birim fiyatları 4 bin TL ile 4 bin 500 TL arasında değişim gösteriyor.


Ankara Mahall Evleri sosyal donatı alanları; restoran ve spor alanları, buhar odası, yürüyüş yolları, cafe, rekreasyon alanları, sauna, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness merkezinden meydana geliyor. 


Mahall Ankara Evleri iletişim


Çankaya Mahall Ankara nerede?

Adres: Eskişehir Yolu (Dumlupınar Bulvarı) 9.km Çankaya 06800 Ankara – Türkiye


Mahall Ankara Evleri iletişim

Telefon: 0 312 287 35 65 

Web adresi: www.mahallankara.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com