18 / 04 / 2024

Locamahal Veliefendi daire fiyatları ne kadar?

Locamahal Veliefendi daire fiyatları ne kadar?

KİPTAŞ imzası taşıyan Locamahal’de en küçük dairelerin metrekaresi lansmana özel 5 bin 750 TL’den başlangıç gösteriyor...



İstanbul’un en merkezi bölgelerinden Veliefendi’de yükselen Locamahal projesi 1262 konuttan meydana geliyor. Proje 36 bin metrekare arsa alanına sahip. 


KİPTAŞ imzası taşıyan Locamahal’de 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan 3 tip daire seçeneği bulunuyor. Projede büyüklükleri 119 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor. 


20 blok olarak tasarlanan Veliefendi Locamahal’de; temalı çocuk oyun alanları, spor sahaları, fitness merkezi, sauna, Türk Hamamı, havuz, yürüyüş-koşu ve bisiklet parkurları bulunuyor. 

 

 Aralık 2020’de teslim edilmesi planlanan projede her daireye özel tanımlanan otopark alanlarının yanı sıra  7/24 kesintisiz güvenlik hizmeti de sunuluyor.

 

Sahil hattıyla, E-5 Otoyolu’na yakınlığıyla,  Metro, Metrobüs, deniz otobüsü, Avrasya Tüneli ve  Marmaray  gibi tüm toplu ulaşım akslarının merkezinde yer alan Locamahal Veliefendi projesi; sahil - E-5  arasında yer alan konumuyla yatırımcılara büyük avantaj sağlayacak.

 

Locamahal Veliefendi daire fiyatları ne kadar?

"Yerinizi alın, geleceği kazanın" sloganıyla hayata geçirilen Locamahal Veliefendi’de en küçük dairelerin metrekaresi lansmana özel 5 bin 750 TL’den başlangıç gösteriyor. 

 

 

 

Tel: 444 30 49     

Web: http://locamahal.com

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com