29 / 04 / 2024

LaVie İstanbul Evleri cazip ödeme seçenekleriyle! 5 bin TL peşinatla!

 LaVie İstanbul Evleri cazip ödeme seçenekleriyle! 5 bin TL peşinatla!

LaVie İstanbul Evleri cazip ödeme seçenekleri sunuyor. 5 bin TL peşinatla ev sahibi olma imkanı bulunan projede 3 ayrı ödeme alternatifi yer alıyor...


ANF Proje Ortaklığı Küçükçekmece'de tarafından konumlandırılacak olan proje teslimlerin 31 Aralık 2016'da yapılması hedefleniyor. LaVie İstanbul Evleri birbirinden cazip ödeme seçenekleri ile insan ilişkilerini ön planda tutan yepyeni bir yaşam alanı sunuyor.


Proje konum olarak, Sefaköy ve Halkalı’nın ortasında yer alıyor. Proje, Atatürk Havalimanı’na, özel hastane ve üniversitelere 5-10 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


1+1, 2+1, 3+1 konut tiplerine yer verilen LaVie İstanbul Evleri ortak alanlarında; 4 bin metrekarelik yeşil alan, kapalı havuz, fitness, sauna, çocuk oyun parkı ve çok amaçlı toplantı salonu gibi olanaklar bulunuyor.


3 blok olarak hayata geçirilen LaVie İstanbul Projesi 7 bin metrekarelik alanda yükseliyor. Proje 109 daire, 5 ticari alandan meydana geliyor.


LaVie İstanbul fiyatları 217 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki konutların büyüklükleri 48 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor.


LaVie İstanbul ödeme planı kapsamında; 


İlk seçenekte 5 bin lira peşinat ve 120 ay vade, ikinci seçenekte 1.520’den başlayan taksitler ve üçüncü seçenekte ise teslime kadar ayda 1.200 TL kira desteği yer alıyor.




Adres: Tevfikbey Mahallesi, İstiklal Caddesi, (Osman Zeki Öngör ilkokulu yanı) Küçükçekmece / İSTANBUL

Tel: 0212 590 15 15

Web: http://www.lavieistanbul.com/

Gizem Yılmaz/Emlaktagundem.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri