19 / 05 / 2024

Larus Loft ödeme planı!

Larus Loft ödeme planı!

Larus Loft ödeme planı detayları haberimizin içinde yer alıyor. Kemerburgaz'ın Göktürk bölgesidne hayata geçirilen projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.


Larus Loft ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim. Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı imzası ile hayata geçirilen projenin fiyatları 217 bin dolardan başlayarak değişiyor. 



Larus Loft projesi, Kemerburgaz - Göktürk'te inşa ediliyor. Proje "Sonra alırsın araba, Larus Loft'ta yaşama fırsatını kaçırma!" sloganıyla tanıtılıyor.


24 ayda yüzde 33 kazanç imkanının sunulduğu Larus Loft Göktürk projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Toplam 116 daireden oluşan Larus Loft Göktürk projesindeki dairelerin alanları 66 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Larus Loft Göktürk ödeme planı kapsamında 24 ay vade farksız taksit yapılıyor. Projede banka kredisi kullanıldığında ise  60 aya kadar 0,95 faiz oranı uygulanıyor. Projede ayrıca peşin ve banka kredisi ile ödemelerde yüzde 7 indirim yapılıyor. 


Larus Loft Göktürk nerede?

Adres: İstanbul Cad. Kayın Sok. No.2 Göktürk, İstanbul


Larus Loft Göktürk iletişim

Telefon: 0212 322 76 08

Web: http://larusloft.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com