05 / 05 / 2024

Kurtköy Helenium Boutique adres!

Kurtköy Helenium Boutique adres!

2017 yılında teslim edilmesi planlanan Kurtköy Helenium Boutique projesi daire alanları 65 metrekare ile 191 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Kurtköy Helenium Boutique adres bilgileri haberimizde yer alıyor.


Başarır İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası Pendik'e bağlı Kurtköy'de yükseliyor. Kurtköy Helenium Boutique adres bilgileri haberimizin devamında bulunuyor ama önce proje hakkında kısaca bilgi verelim.


Alternatif daire seçenekleri arasında  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin bulunduğu Kurtköy Helenium Boutique projesi 6 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor.


Daire alanları 65 ile 191 metrekare arasında farklılık gösteren Kurtköy Helenium Boutique toplamda 148 daireden meydana geliyor.


2017 yılında teslim edilmesi planlanan projede; spor alanları, yürüyüş parkuru, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness center gibi sosyal donatılar mevcut.


Kurtköy Helenium Boutique projesi ödeme planı kapsamında konut bedelinin yüzde 35'i peşin olarak ödendiğinde kalan tutar için 2 seneye kadar vade farksız taksit yapılıyor.


Kurtköy Helenium Boutique adres: YeniŞehir Mahallesi.Eşref Bitlis Bulvarı No:33 Kurtköy/Pendik


Helenium Boutique iletişim

Tel: 0216 702 10 00

Web: http://www.heleniumboutique.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com