03 / 05 / 2024

Kurtköy Blue Planet iletişim bilgileri!

Kurtköy Blue Planet iletişim bilgileri!

Kurtköy Blue Planet iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Bu yıl sonu konut teslimlerinin yapılması hedeflenen projede yüzde 10 peşinatla daire sahibi olmak mümkün...


Kurtköy Blue Planet iletişim bilgileri öncesinde projeyi inceleyelim. Şenkaya İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Kurtköy'de yükseliyor. Projede lokasyon olarak Teknopark’a 5 dakika mesafede, Viaport AVM’ye 1 kilometre ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na ise 5 dakika uzaklık mesafesinde konumlandırılıyor.


Daire teslimlerinin içerisinde bulunduğumuz yılın sonunda yapılması hedeflenen Kurtköy Blue Planet Evleri toplam 254 daireden oluşuyor. Projedeki konutların daire büyüklükleri 52 metrekare ile 233 metrakare arasında değişiyor.


Blue Planet, lokasyon olarak Sabiha Gökçen Havaalanı'na 5 dakika, Teknopark’a 5 dakika, Viaport AVM’ye ise 1 kilometrelik mesafede yer alıyor. Projenin yüzde 70'i'ni yeşil alanlar oluşturuyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer verildiği Blue Planet Konutları 254 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Kurtköy Blue Planet iletişim bilgileri


Telefon: (0216) 482 00 08

Web: www.blueplanet.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com