29 / 03 / 2024

Kim 700 milyon liralık 3 projeye başlıyor?

 Kim 700 milyon liralık 3 projeye başlıyor?

Ege Yapı Group, gelecek dönemde Yedikule, Kâğıthane ve Beylerbeyi'nde geliştireceği 700 milyon liralık üç yeni projenin daha yapımına başlamak için kolları sıvadı.


İstanbul Bağcılar'daki 818 bin metrekarelik dev Batışehir projesinin sonuna yaklaşan Ege Yapı Group, gelecek dönemde Yedikule, Kâğıthane ve Beylerbeyi'nde geliştireceği 700 milyon liralık üç yeni projenin daha yapımına başlamak için kolları sıvadı. Grubun yeni yatırımlarına Sarıyer ve Ataşehir'deki yaklaşık 2 bin konutluk dev kentsel dönüşüm projeleri de eşlik edecek. Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Kâğıthane, Yedikule ve Beylerbeyi'nde karma projeler hayata geçireceklerini söyledi. 


DEMİRYOLU BELGESELİ DE ÇEKECEK


İnanç Kabadayı, Yedikule'de Devlet Demiryolları'nın eski atölyelerinin bulunduğu  Emlak  Konut GYO'nun 40 bin metrekarelik arazisi üzerine hayata geçirecekleri projenin rezidans, ofis, ticari üniteler ve bir demiryolları müzesinden oluşacağını söyledi. 


Kabadayı, izinlerin alınmasının ardından başlayacak çalışmalara ek olarak bir de demiryolları belgeselinin çekimini üstleneceklerini ifade etti. 


Kabadayı, Kâğıthane'de 53 dönümlük alan üzerine rezidans, ofis ve ticari ünitelerden oluşan bir proje hayata geçirmek istediklerini belirterek, "Ancak yanındaki alanları da alıp projeyi daha da büyütmeyi planlıyoruz" dedi. 


İnanç Kabadayı, yatırım projeleri arasında Beylerbeyi'nde butik bir ofis yapmak için hazırlıklara başladıklarını, burasının da kendinden söz ettirecek bir proje olacağını sözlerine ekledi. 


2 bin konutluk dönüşüm İnanç Kabadayı,  İstanbul  Sarıyer'de 60 dönüm, Ataşehir'de ise 80 dönüm üzerinde yaklaşık 2 bin konutu hayata geçirecek kentsel dönüşüm projesi çalışmalarında sona geldiklerini belirtti. Adı geçen bölgelerde hak sahipleri ile anlaşmaya yönelik irtibat ofisleri açtıklarını belirten inanç Kabadayı, "Sarıyer ve Ataşehir bölgelerinde hak sahipleri ile anlaşmalarımız yüzde 60'lar seviyesine ulaştı. Hazırlıklarımızı tamamlayıp gelecek yıl projelerimize başlayacağız" dedi. 


Habertürk




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri