21 / 05 / 2024

Kentplus Kadıköy fiyat listesi!

 Kentplus Kadıköy fiyat listesi!

Kentplus Kadıköy fiyat listesi? Kentplus Kadıköy ödeme planı? Kentplus Kadıköy ne zaman teslim? Kentplus Kadıköy telefon? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde...


İstanbul'un Kadıköy ilçesinde konumlandırılan Kentplus projesi Emay İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Kentplus Kadıköy fiyat listesi bilgisinden önce proje hakkında bilgi verelim. 


25 katlı 3 blok halinde yükselen Emay İnşaat Kentplus Kadıköy projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri yer alıyor. 


27 bin metrekare alana sahip olan Kentplus Kadıköy projesinde açık-kapalı otopark, spor tesisi, açık yüzme havuzları, koşu-yürüyüş parkuru, kuru temizleme hizmetleri ve dinlenme alanları yer alıyor. 


Kentplus Kadıköy fiyat listesi!


1+0 dairelerin satıldığı Kentplus Kadıköy projesinde teslimler 2016 Aralık'ta gerçekleşecek. Kentplus Kadıköy fiyat listesi bilgisine göre 1 oda 1 salon daireler 443 bin TL'den başlayarak yükseliyor. 


Kentplus Kadıköy ödeme planı:


Kentplus Kadıköy ödeme koşulları bilgisine göre yarısı peşin, geriye kalan tutar 36 aya kadar 0 faiz imkanı ile taksitlendirme yapılıyor ve yüzde 5 indirim uygulanıyor. Projede banka kredisi kullanmakta mümkün. 


Kentplus Kadıköy iletişim bilgisi:

Telefon: 444 20 01 

Web: www.kentplus.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com