29 / 03 / 2024

Kartal Marmara Kule teslim tarihi!

Kartal Marmara Kule teslim tarihi!

Kartal Marmara Kule teslim tarihi haberimizin içine yer alıyor. 31 katlı tek blok olarak yükselen projenin ruhsatı alındı ve hafriyat çalışmaları Temmuz ayında başlayacak.


Gizpa İnşaat ve Yasin Işık İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Marmara Kule projesi, Kartal'da inşa ediliyor. Kartal Marmara Kule teslim tarihi bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. 


31 katlı tek blok olarak inşa edilen Kartal Marmara Kule projesi 244 bağımsız birimden oluşuyor. Proje 6 bin 503 metrekare arazi alanı üzerinde konumlandırılıyor. 


Kartal Marmara Kule projesinin hafriyat çalışmaları Temmuz ayında başlayacak. 171 adet ağacın dikileceği projede ruhsat alınmış durumda.  Projede daireler ve ticari birimler yer alıyor. 


Kartal Marmara Kule'de güneşlenme terası, kreş, 288 araçlık kapalı otopark, çocuk oyun alanı, açık havuz gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Kartal Marmara Kule teslim tarihi 2016 yılının üçüncü çeyreği olarak belirlendi. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede 240 daire ve 4 ticari birim bulunuyor. 


Marmara Kule iletişim

Tel: 0216 574 35 37

Web: www.gizpainsaat.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com