02 / 05 / 2024

Kartal Çukurova Tower'da kredi 1 yıl sonra ödenebiliyor!

Kartal Çukurova Tower'da kredi 1 yıl sonra ödenebiliyor!

Kartal Çukurova Tower'da kredi 1 yıl sonra ödenebiliyor. Satılık daire fiyatlarının 245 bin TL'den başladığı projede satış süreci devam ediyor...


Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Tower projesinde satış süreci devam ediyor. Çukurova Gayrimenkul imzası ile yükselen projede 253 adet daire yer alıyor. Projede 7 bin 68 metrekare arsa alanına sahip.


Daire teslimlerinin 2014 yılının Ekim ayında gerçekleşeceği Kartal Çukurova Tower Evleri'nde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Fiyatlar 245 bin TL'den başlıyor.



Kartal Çukurova Tower'da kredi 1 yıl sonra ödenebiliyor!

Çukurova Tower ödeme planı şu şekilde; Toplam daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde kalan bedel için özel faiz oranlarıyla 120 aya kadar vade yapılıyor. Ayrıca yüzde 5'lik kısım peşinat olarak ödendiğinde, yüzde 30'u teslimde ödeniyor. Kalan yüzde 65'lik kısım ise banka kredisi ile 1 yıl ertelenebiliyor. 



Çukurova Tower projesinin dördüncü kattan itibaren yer alan dairelerin tamamı deniz ve adalar manzarasına sahip. Projede açık havuz, güneşlenme terası, sauna, fitness, piknik alanı, yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası, spor merkezi yer alıyor.


Çukurova Tower iletişim

Web: www.cukurovatower.com 

Telefon: 0216 517 55 55 

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com