18 / 05 / 2024

Kapanarya Gold Evleri fiyat listesi!

 Kapanarya Gold Evleri fiyat listesi!

Kapanarya Gold Evleri fiyat listesi? Kapanarya Gold Evleri nerede? Kapanarya Gold Evleri ödeme planı? Kapanarya Gold Evleri ne zaman teslim? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...


Kapanarya Gold Evleri fiyat listesi bilgisinden önce projeden bahsedelim. Küçükçekmece-Kanarya'da konumlandırılan Kapanarya Gold Evleri toplamda 120 adet daireden oluşuyor. 


1 yıl sonra teslim edilecek olan Kapanarya Gold Evleri projesi BabaOğul İnşaat tarafından inşa ediliyor. Küçükçekmece Kapanarya Gold Evleri'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks tipinde daireler yer alıyor.


2 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Kapanarya Gold Evleri V şeklinde 18 katlı olarak tasarlandı. Kapanarya Gold Evleri fiyat listesi 200 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Kapanarya Gold Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşinat veriliyor. Küçükçekmece Kapanarya Gold Evleri'nde inşaat çalışmaları Ramazan bayramından sonra başlayacak.


Kapanarya Gold Evleri fiyat listesi bilgisine göre 2+1 daireler 200 bin lira ile 250 bin lira, 3+1 daireler 250 bin lira ile 450 bin lira arasında değişiyor. Projede kapalı otopark, kamelya ve süs havuzu bulunuyor.


Kapanarya Gold Evleri nerede?

BabaOğul İnşaat Kapanarya Gold Evleri adres: Doktor Sadık Ahmet Cad. No:108/A Kanarya


Kapanarya Gold Evleri iletişim:

Tel: 0212 592 12 61

Web: www.kapanarya.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com