20 / 05 / 2024

Kadıköy Pırlanta Göztepe satış ofisi!

Kadıköy Pırlanta Göztepe satış ofisi!

Kadıköy Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar daire alternatifleri bulunuyor...


Kadıköy Pırlanta Göztepe satış ofisi bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Proje Anadolu Yakası Kadıköy Göztepe'de Erkan İnşaat tarafından konumlandırılıyor.


Daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde farklı seçenekte dizayn edildiği proje toplam 95 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


3 bloktan meydana gelen projede daire büyüklükleri 62 metrekareden başlayıp, 290 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi. Proje toplam 446 tane konut ve 34 tane mağazadan meydana geliyor.


Projede dekoratif havuz, sauna, modern çarşı, yürüyüş parkurları, fitness center, restaurant, kafe, Türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzu, buhar banyosu, çocuk oyun alanı bulunuyor.


Proje lokasyon olarak metrobüs ve İDO'ya 10 dakika, Bağdat Caddesi'ne 5 dakika yakın mesafede inşa ediliyor. 


Ödeme planı kapsamında Kadıköy Pırlanta Göztepe Evleri için yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan bedel senet ile 24 ay vade farksız taksit imkanı veya banka kredisi ile ödenebiliyor. 


Kadıköy Pırlanta Göztepe ödemeleri kapsamında daire fiyatları 540 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede dairelerin teslimleri 2016 yılının dördüncü çeyreğinde gerçekleşmesi planlanıyor.


18 soruda soruda Pırlanta Göztepe projesi!


Kadıköy Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim


Kadıköy Pırlanta Göztepe satış ofisi telefon: (0216) 505 04 34

Web: www.erkaninsaat.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com