28 / 04 / 2024

İstmarina Rezidans fiyatları!

İstmarina Rezidans fiyatları!

İstmarina Rezidans fiyatları ile ilgili bilgiler için haberimizi inceleyebilirsiniz. Proje Dap Yapı tarafından 5 blok olarak inşa ediliyor...


Dap Yapı tarafından 5 blok olarak hayata geçirilen proje Anadolu Yakası Kartal'da konumlandırılıyor. İstmarina Rezidans fiyatları ile ilgili bilgiler haberimizin devamında yer alıyor.


İstmarina Rezidans teslimlerinin Aralık 2016 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.  62 bin 75 metrekare arsa üzerine yayılan proje toplam 1.463 adet daireden oluşuyor. 


Projede yürüyüş yolları, AVM, restoranlar, geniş sahil bandı, ofis ve cafeler, hızlı tren, cafe, helikopter pisti, fitness center, çocuk oyun alanları, sauna, marina alanı, kapalı otopark, dinlenme alanları, cami, yüzme havuzu gibi olanaklar bulunuyor. 


Yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için firma bünyesinde 40 ay vade farksız taksit yapılan DAP Yapı  İstmarina'da yüzde 25 peşinatta, kalan kısım banka kredisiyle 120 ay vadelendiriliyor. 


İstmarina Rezidans fiyatları


İstmarina Rezidans fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon gibi daire tipleri bulunuyor.


İstmarina satış ofisi telefon: 444 43 46

Web: www.istmarina.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com