13 / 05 / 2024

İstanbul Loft Küçükçekmece'de metrekaresi 5 bin TL'ye!

 İstanbul Loft Küçükçekmece'de metrekaresi 5 bin TL'ye!

İstanbul Loft projesinde teslimler 2015 yılının sonunda gerçekleşecek. İstanbul Loft Küçükçekmece'de metrekaresi 5 bin TL'ye.


Küçükçekmece'de hayata geçirilen İstanbul Loft projesi Rumeli Yapı tarafından inşa ediliyor. 19 katlı tek blok halinde yükselen İstanbul Loft projesinde satışlar devam ediyor.


2015 yılının sonunda teslim edilecek olan İstanbul Loft Küçükçekmece projesinde stüdyo ve 1 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri yer alıyor. İstanbul Loft satılık dairelerin metrekaresi 5 bin TL'den başlıyor.


İstanbul Loft Küçükçekmece'de 300'e yakın konut olacak. İstanbul Loft projesinde yer alan stüdyo daireler 55 metrekare ve 1 oda 1 salon daireler ise 85 metrekare büyüklükte tasarlandı. 


8 bin 500 metrekare alan üzerinde konumlandırılan İstanbul Loft Evlerinin üst katları şehir manzarasına sahip. İstanbul Loft satış ofisi ile 444 7 765 no'lu telefondan irtibata geçebilirsiniz.


İstanbul Loft  Küçükçekmece Evlerinde vitamin bar, Türk hamamı, cafe, sauna, kapalı otopark, restaurant, concierge, açık ve kapalı yüzme havuzu gibi donatılar yer alıyor.


2 ay içinde çalışmaların başlayacağı Küçükçekmece İstanbul Loft projesi lokasyon olarak 211 AVM,Starcity AVM'in karşısında ve Atatürk Havalimanına ise 4 km mesafede inşa ediliyor. 


İstanbul Loft iletişim bilgisi:

Telefon: 444 7 765

Web: http://www.rumeliyatirim.com/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı