29 / 03 / 2024

Ispartakule Bizim Evler 7 teslim tarihi!

Ispartakule Bizim Evler 7 teslim tarihi!

124 bin 106 metrekare inşaat alanına sahip olan proje 8 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki fiyatların 360 bin TL'den başladığı Ispartakule Bizim Evler 7 teslim tarihi ne zaman?


Ispartakule Bizim Evler 7 teslim tarihi bilgisini vermeden önce ön talepleri toplanmaya başlanan proje hakkında kısaca bilgi verelim. İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen projede daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Ispartakule Bizim Evler 7 projesinde 532 daire ve 43 ticari birim yer alıyor. 28 katlı 4 bloktan meydana gelen projede ön talep süreci devam ediyor. 


Konum olarak toplu taşımalara ulaşım kolaylığı bulunan proje Kanal İstanbul'a, Kuzey Marmara Otoyoluna, 3. Havaalanı güzergahına, 3.Köprü bağlantı yollarına, banliyo hatlarına ve yeni metroya yakın mesafede yer alıyor. 


Ispartakule Bizim Evler 7 teslim tarihi!

2017 yılında dairelerin teslim edilmesi planlanan projede daire fiyatları 360 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Ispartakule Bizim Evler 7'de ortak kullanım alanları arasında; anaokulu, çocuk havuzu, her daireye ve misafir araçlara kapalı otopark, Türk hamamı, kapalı yüzme havuzu,spor alanları, kreş, eğlence mekanları, oyun bahçeleri, mini futbol sahası, buhar odası, sauna ve fitness salonu mevcut. 


14 soruda Bizim Evler 7 projesinin detayları için tıklayın!


Bizim Evler 7 satış ofisi

Tel: 0212 405 10 00

Web: www.bizimevler.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler